2013-03-18

att se framåt.

Fokus och motivation har återvänt! På något sätt har jag hunnit med både träning och plugg i helgen och det känns så himla bra. Lite mer fokus, lite mer motivation. Spinning, skivstång, och idag spinning igen. Målet i mars är att träna varje dag. Varierad träning med pass på f&s samt löpning så hinner jag inte bli uttråkad. 

Har tagit till mig två tips som fungerar väldigt bra 1) att göra små förändringar då och då 2) att skaffa en träningskompis. En liten förändring: jag har tappat räkningen på hur många veckor det var sedan jag drack läsk sist. Vad jag är mest förvånad över är att jag inte känner suget. En annan liten förändring: äter numera knäckebröd på surdeg och qinoa till frukost. Det är både gott och en bra grund för dagen. Även V har skrivit in sig på f&s så nu är hela kollekotivet stöd när det gäller träning. Och det är så himla kul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

You go girl!