2013-03-12

vi kanske ses.

Sista praktikdagen någonsin. Sista praktikperioden på skolan jag varit på i tre år. Kramar och komplimanger från elever och kollegor. Du är grym! Kommer saknar dig! De som får jobba med dig är lyckligt lottade. Du är redo för detta. Kan man få finare beröm? 

Jag har haft två fantastiska handledare och kollegor under denna praktiken; Andreas och David. Tack vare dem har jag hunnit med väldigt mycket denna period: skriva LPP:er i SV och ENG, varit med på utvecklingssamtal och föräldramöte, bedömt nationellt prov i SAS, ämneskonferenser, kompetensutveckling i formativ bedömning, HLR-utbildning, klura på nyanseringar i betygen E-C-A vid bedömning, fått handskas med elever som ifrågasatte min metod, osv osv. 

Examen närmar sig med stormsteg. Jag har fått arbeta tillsammans med fantastiskt fina kollegor och elever. Jag har fått möjligheten att växa in i och utveckla min lärarroll. Jag har fått ta del av både ris, och ros. Jag är lärare. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

You go girl!