2013-09-28

Löning och räkor

Ända sedan jag flyttade hemifrån har jag känt en längtan efter att betala räkningar. Att få lön och sedan betala alla de där räkningarna. För pengar som jag tjänat. Från mitt arbete. Det är en riktigt fin känsla. Somliga avskyr att betala räkningar för att pengarna försvinner. Men att kunna betala sina räkningar är en lyx, tänker jag. Jag är tacksam för att jag har ett jobb, en inkomst. Att inte oroa mig för krediter eller vända på slantarna. Och även om jag fått göra just det, vända på slantarna, så har jag klarat mig ändå. 

Öckerö-räkor från Feskekörka och filmer gjorde denna fredagskväll. Huvudet känns nu som en tegelsten. Klockan ringde 05:25 imorse. Ingen väckarklocka imorgon tack och lov. Lördag - I fancy thee.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

You go girl!