2012-07-31

"The brightest lights cast the darkest shadows"

Min naglar värker och jag är alldeles utmattad. Fyllde på akrylen idag och, oh god have mercy, hon var inte särskilt snäll mot nagelbanden. Aj.

Höstens nyheter har kommit in på jobbet så jag har haft att göra hela dagen. En hel kollektion med mobilsmycken, mestadels till ajfånen, och en drös av underbara höstfärger börjar ta över affären. Längtar nästan efter att ta fram tjockare kläder och dovare färger, det är ju inte så att solen och värmen är ett konstant här i Göteborg. Men jag klagar inte. Dessutom är min all-time-favoritfärg en av höstens trendfärger, nämligen vinröd! Jej! Dessutom har jag snart semester, ännu mera jej!


Nu blir det lite Wii med min kära sambopojkvän, Super Mario Bros is the shit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

You go girl!