2012-08-01

Älskade Italien. Maten.

Första pizzan i Modena; Quattro stagioni

Aceto Balsamico di Modena

Spaghetti al tonno

Stekta färska räkor.

Ett berg av Spaghetti Carbonara i Florens

Antipasti för två i Florens

Tortellini con panna i Modena

Med Parmigiano Reggiano blir allt gott.

Stekt kyckling, oliver, soltorkade tomater och mozzarella di bufala var min paradrätt, tröttnade aldrig!

Åh. Spaghetti alla puttanesca i Modena<3

Gorgonzola e speck (en lufttorkad skinka); favoriten på närmaste pizzerian.

Bresaola<3

Prosciutto cotto, prosciutto crudo, gorgonzola, emmenthale, pecorino och en jag inte minns namnet på men som var underbart god.

Panini con prosciutto crudo e mozzarella i Florens. Detta berg var till EN person.

Grön lasagne i Bologna, den bästa jag ätit.

Padine con mozzarella e prosciutto crudo

Frulle med pesto genovese, salame milano, tomater och osten stracchino

Spaghetti al funghi

Återigen; stekt kyckling, soltorkade tomater, buffelmozzarella och focaccia<3

Frulle

Tillbehören till...

..den modenesiska tigellen!!

Tigelle<3

Till och med lasagnen från Coop var fantastisk. T.v. aubergine med mozzarella.

Tortelloni di zucca (stora tortellini med pumpa)

Pizz, pizza, pizza

Pasta, stracchino, päron, oliver och bacon

Farro, kronärtskocka, salame milano och prosciutto crudo

Såå god. Ruccola, stracchino och het olivolja.

Dubbel lasagne i Bologna

Stark salami och aubergine, mycket god.

Men den absolut godaste pizzan åt jag näst sista kvällen: valnötter och gorgonzola. De-licious.

Pasta till förrätt

Arrivederci-middag hos bästa kollegan Paola!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

You go girl!