2013-04-04

touché.

Universitetet har gjort det igen. Strulat till det alltså. Kursledare skyller på underdog som skyller på kursledare. Och vi har inte fått handledare till examensarbetet än. Två veckor. Frustration. Stress. Ilska. Oro. Ja, ni förstår. Jag och min medskribent har börjat ändå såklart men det är vissa saker en handledare hade kunnat göra för att underlätta arbetet. T.ex. först och främst ge okej på vår idé och avgränsa området vi vill undersöka (alla vet hur lätt det är att sväva ut när man väl börjat). Dessutom hade tips på litteratur och tidsplan varit fantastiskt right about now. 

Vi vill undersöka lärares dokumentation av individuella utvecklingsplaner (IUP) för att belysa och analysera eventuella mönster utifrån genus. Vi kommer även resonera kring potentiella konsekvenser detta för med sig för elevernas identitetsskapande. Och utan handledare känns det mesta ganska ostabilt för tillfället. Trots våra egengjorda tidsplaner, litteratursökning och uppsatsstruktur. 

Håll tummarna för att vi får handledare idag. Alltså, att herrarna och damerna på universitetet gör sitt jobb.

1 kommentar:

  1. Meh! Här satt jag, ja senast förra veckan, och funderade på varför du inte bloggade längre. Såg att bloggen var låst. Tänkte inte mer på det. Och sen såg jag att du länkat på din kommentar och sen hamnade jag här. Vad roligt!! Bra skriver du också, hoppas att det löser sig med handledare. Vår var inget vidare alls, hade inga tips eller konstruktiv kritik. Rekommenderade oss att använda ett stycke ur en bok som vi sedan fick bakslag på för att den inte höll c-nivå. Man får vara kräsen med sånt :) Lycka till!

    SvaraRadera

You go girl!